Beleef de vrijheid.

Heb lief en doe wat jij wil.

Het pittoreske dorp Belvaux is quasi onaangeroerd gebleven doorheen de tijd. We ruilen hier drukte voor rust, beton voor natuur en baksteen voor leisteen. Aan de voet van de grootste groene long van België ademt de lucht zuiverder en lijkt de tijd trager te verglijden. 

Op enkele kilometers van Rochefort en Han-sur-Lesse, hebben we twee 16e-eeuwse schuren verbouwd, uitgebreid en opgefrist tot een gezellig, groot en luxueus verblijf om een vakantie in groep te beleven. Wij bieden moderne voorzieningen in een authentieke jas. Hier kan je de vrijheid beleven, de ruimte voelen en jouw ritme ontdekken.

Au Rythme de Belvaux is voor groepen de ideale uitvalsbasis om aan actieve vrijetijdsbesteding te doen, om te sporten of om cultuur en geschiedenis op te snuiven. We zijn heel wat meer dan een zoveelste vakantiewoning. Bij ons krijg je naast 8 kamers ook al onze faciliteiten ter beschikking. Een totaalpakket voor een totaalbeleving.

Wie boekt bij Au rythme de Belvaux krijgt meer dan enkel een bed en een dak boven het hoofd. Het grote leefplateau, met een totale oppervlakte van 225m², heeft alles te bieden wat een groep nodig heeft. Hier wordt samen gegeten, gedronken, ontspannen en geleefd. Het leefplateau is het kloppende hart van Au rythme de Belvaux.

Bij Au rythme de Belvaux beschik je over volledige autonomie om je verblijf vorm en invulling te geven. We hebben heel wat unieke faciliteiten en bieden de mogelijkheid voor logistieke steun en een verblijf op maat. Op de site en in de omgeving zijn er tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden. En wanneer je een helpende hand wenst, dan bieden de gastheer en zijn team graag support en begeleiding aan.

Bij ons geniet je de vrijheid om zelf je verblijf samen te stellen. Geheel trouw aan onze filosofie gaan we voor een verblijf op uw ritme.

Hebben we uw interesse gewekt?

Ontdek hier vrijblijvend jouw verblijf bij Au rythme de Belvaux.

Doe een aanvraag
Top