Business.

Business

Au rythme de Belvaux biedt alle mogelijkheden om van je verblijf een succes te maken. Zowel vanuit business-standpunt als vanuit het leisure-standpunt. Een mix van hoog kwalitatief residentieel comfort en de unieke faciliteiten maken van deze site een toplocatie.

Heel veel, zoniet alles is hier aanwezig om je te verwennen. 8 hoog-comfortabele slaap- en badkamers, multifunctionele vergaderruimtes, een professioneel ingerichte keuken, trendy eetplaatsen, een aangename loungebar, een cosy relax-corner met gashaard en een uniek dakterras met uitzicht op de Lessevallei. Een wellness met sauna en jacuzzi vervolledigen het plaatje. Bovendien staat ons team u op elk moment bij met de nodige professionele service en diensten op maat van culinaire, recreatieve of sportieve aard.

Deze residentiële Meeting en Event locatie is gelegen in Belvaux, op een booscheut van gekende plaatsen zoals Han-sur-Lesse, Rochefort en Saint-Hubert. We zijn zeer vlot bereikbaar via de E411 en tevens is er ruime parking.

Vergaderen

We beschikken we over de nodige ruimtes en faciliteiten om te kunnen vergaderen, zowel voor formele meetings als voor informele settings.

  • formeel
    • vergaderruimte 1 (tot 12 personen)
    • vergaderruimte 2 (tot 8 personen)
  • informeel
    • dakterras met grote tafels (tot 16 personen)
    • TV corner met zitbanken (tot 8 personen)


Events & teambuilding

Ook voor de organisatie van events kan u bij Au rythme de Belvaux terecht. We kunnen diverse formats aanbieden, al dan niet in support met Event-bureau's.

Enkele tevreden klanten

Hebben we uw interesse gewekt?

Ontdek hier vrijblijvend jouw verblijf bij Au rythme de Belvaux.

Doe een aanvraag
Top