Ontdek uw ritme.

Le rythme est à vous

Het concept van Au Rythme de Belvaux is eenvoudig: een verblijf bij ons wordt door jullie samengesteld. Hoe, waar, wat en wanneer kiezen jullie helemaal zelf. Je kan beroep doen op de gastheer des huizes om je verblijf wat makkelijker te maken en nog meer te genieten van het samenzijn.

Deze begeleiding kan op verschillende manieren, van logistiek tot culinair en van recreatief tot sportief. Wij geven support en begeleiding als jullie dat wensen. Eén dienst die iedereen alvast krijgt, is een warm onthaal met bijhorende uitleg over Au rythme de Belvaux en al zijn mogelijkheden en faciliteiten.

Ontbijt Middagmaal Avondmaal Desserts Dranken

Culinaire diensten

Wil je eens verwend worden en zelf maximaal genieten van het gezelschap, vraag dan hulp aan ‘Au rythme de Belvaux’. Wij bieden jullie culinaire support die garant staat voor kwaliteit op je bord en een goede sfeer aan tafel. We staan voor jullie klaar van ontbijt tot dessert.

’s Ochtends ontbijt klaarzetten op onze buffettafels en ’s middags een lichte lunch met verse soep, een slaatje, wraps, croques en/of broodjes.

’s Avonds zetten we onze diensten in het teken van een land en zijn typische keuken. Italiaanse sferen met antipasta, pizza & gelato. Spaanse culinaire verwennerij met tapas, paëlla & crema. Zwitserse kookkunsten recht uit de chalet met rösti, raclette & hartig gebak. En uiteraard mag de Belgische trots met een rijk gevulde Breughel-tafel niet ontbreken. 

Au rythme de Belvaux wil zijn gasten graag culinair verwennen met eenvoudige en lekkere formules die afgestemd zijn op groepsplezier. Je kan kiezen voor een gedeeltelijke support (aankoop & voorbereiding) of een totale support (bereiding & opdienen). 

Dranken-formule
Au rythme de Belvaux wil jullie verblijf zo makkelijk mogelijk maken. Geen gesleur met flessen en bakken drank. Onze bar is voorzien van goed gevulde drankenkoelers met dranken die beschikbaar zijn tegen supermarkttarief. Jullie noteren het verbruik en op het eind maken we de afrekening. Een kleine inspanning voor ons zodat jullie tijd en moeite kunnen besparen.

Sportieve diensten

De omgeving van Belvaux is het ideale biotoop voor sportievelingen. Vlak bij de grootste groene long van België is de weelde aan natuur, sportieve routes en bosrijke paden enorm. Au rythme de Belvaux is dan ook de uitvalsbasis bij uitstek voor iedereen die graag sport en beweegt. 

Au rythme de Belvaux biedt ondersteuning op maat onder de vorm van begeleiding en bevoorrading op locatie. Een groepsbegeleiding heeft zijn voordelen, we kunnen de mooiste routes uitstippelen, al dan niet met lunchpauzes op leuke locaties.

Belvaux en zijn omgeving zijn een paradijs voor de grote drie: fietsen, wandelen en lopen. We kunnen meerdere routes aanbieden met elk een verschillende moeilijkheidsgraad. Voor de vlakkere routes kiezen we voor de Famenne-regio. De Calestienne is met zijn golvend reliëf geschikt voor een hogere moeilijkheidsgraad. Wil je er echt tegenaan gaan, dan trekken we naar de Ardennen. 


Initiatie vliegvissen

Vlakbij stroomt de Lesse, een ideale locatie om te vliegvissen. De ‘Fish Brothers’ Ruben en Josse Goovaerts geven jullie een initiatie van drie uur. We voorzien waadpakken, vliegvislijnen en een rivier vol forel. Let wel, we hanteren het no kill-principe, de gevangen vissen worden dus teruggezet. 

De initiatie start met basisinformatie over vliegvissen en het bijhorende materiaal. Het beheersen van de werphengel wordt eerst op ‘het droge’ geoefend. Daarna volgt het echte werk in het kristalheldere water van de Lesse. Vliegvissen kan met 6 personen op hetzelfde moment.

Wandelen Fietsen Lopen Begeleiding Tips Hiking Trial running Mountainbike Sport Bevoorrading op locatie

Kubb Vliegvissen Boogschieten Badminton Veldhockey Balsporten Brocantes Oude Volksspelen Daguitstap Mirwart

Recreatieve diensten

Au rythme de Belvaux heeft een ruim aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor jong en oud. Authentieke traditionele volksspelen, kubben of vliegvissen, bij ons kan het allemaal. Onze activiteiten laten jullie samen ontdekken en beleven. 

Bekijk hier ons aanbod.

  • Je waant je in la petite provençe tijdens een spelletje petanque.

  • Kubben is een spel dat de laatste jaren aan populariteit gewonnen heeft. Zeker de moeite om eens te proberen. 

  • Een tiental traditionele volksspelen, die perfect passen bij deze 16e-eeuwse site, komen hier opnieuw tot leven. 

  • Tal van andere mogelijkheden zoals boogschieten (op doel en liggende wip), badminton, veldhockey en balsporten.Diensten op maat

Met onze diensten willen we ondersteuning en support bieden waar jullie dat wensen. Hebben jullie een extra verzoek of een specifieke nood? Vraag het ons en we bekijken het samen.

promo-t-shirt

Hebben we uw interesse gewekt?

Ontdek hier vrijblijvend jouw verblijf bij Au rythme de Belvaux.

Doe een aanvraag
Top