Suggesties.

Zin in een weekend vol culinaire, recreatieve en sportieve sensatie? Onze suggesties van het huis staan garant voor een uniek verblijf waar samen zijn en plezier maken centraal staan.
Ontdek ze hier.

Suggesties van het huis

Onze suggesties van het huis zijn thema-verblijven die van A tot Z georganiseerd zijn rond een evenement. Samen beleven we een leuk weekend onder gelijkgestemden. Het enige wat we vragen is dat je houdt van actieve vrijetijdsbesteding in groep en van af en toe verrast te worden.

Voor deze actieve belevingsweekends ruimen de verhuur-formules plaats voor georganiseerde programma's. Centraal staat een lokaal evenement waar we een mooi gebalanceerd verblijf aan koppelen. Deze formules zijn niet alleen van sportief-recreatieve aard, we zorgen ook voor culinair vermaak en enkele leuke animaties. En we houden ook rekening met mogelijke diversiteit van de groep.

Inschrijven kan als koppel, samen met enkele bevriende koppels of met vrienden. We trachten uiteraard alle kamers volzet te krijgen (minimaal 2 personen). Ben je alleen, zorg dan voor één of twee kamergenoten. Volzet is volzet! Maar geen nood, blijf onze jaarkalender actief volgen en dan vinden jullie zeker de weg naar onze volgende 'Suggesties van het Huis'.

Recreatief Fiets & Fun weekend

Uur Activiteit
18:00 Ontvangst - Check-in - Apero & Diner
Uur Activiteit
09:00 Ontbijt/brunch
11:00 Fiets & Fun met begeleiding (lunch op locatie)
16:00 Free time - optie wellness & massage
20:00 Apero - Diner - Fun
Uur Activiteit
09:00 Ontbijt/brunch
11:00 Fiets & Fun met begeleiding (lunch-pakket)
15:00 Free-time & Taart op de Kaart!
18:00 Adieu... met een drankje en mooie herinneringen!

We nodige onze actieve sympathisanten die graag in de buitenlucht vertoeven, uit voor ons Recreatief Fiets & Fun weekend bij Au rythme de Belvaux.

Een 3- of 2-daags verblijf vol van inspanning, ontspanning, amusement en culinair vermaak. Kortom, een absolute aanrader voor elke sportieve recreant.

All-in formule (inclusief drank) aan € 495 per koppel (2 overnachtingen)  

Inbegrepen

ontbijt, lunch en diner
gebruik van alle faciliteiten 
deelname aan alle activiteiten & begeleidingContacteer ons

Mindfull Wandel & Wellness weekend

Uur Activiteit
18:00 Ontvangst - Check In - Apero - Diner - Verbroedering
Uur Activiteit
07:00 Ochtendwandeling - Dauwtrip
08:30 Ontbijt
10:30 Mindfull walk met wandelcoaches Laurens & Sandra (deel 1)
12:30 Lunch-time op locatie
14:00 Mindfull walk met wandelcoaches Laurens & Sandra (deel 2)
16:00 Ontspanning - Wellness - Massage
20:00 Apero & Diner
Uur Activiteit
08:30 Ontbijt
10:30 Yoga & Pilates
13:00 Wandeling & Lunch
15:00 Ontspanning - Wellness - 4 uurtje
18:00 Adieu met een drankje & zalige herinneringen

We nodige onze actieve sympathisanten die graag in de buitenlucht vertoeven, uit voor ons Mindful Wandel & Wellness weekend bij Au rythme de Belvaux.

Een 3- of 2-daags verblijf vol van zachte inspanning, deugddoende ontspanning, amusement en fijn culinair vermaak. Kortom, een absolute aanrader voor jong & minder jong!.

All-in formule (inclusief drank) aan € 495 per koppel (2 overnachtingen)  

Inbegrepen

ontbijt, lunch en diner
gebruik van alle faciliteiten
deelname aan alle activiteiten & begeleiding

Wandelschoenen aan! De hele voormiddag trekken we het bos in voor wandelcoaching. We wandelen in groep, maar de oefeningen doe je individueel. Je hoeft niets met elkaar te delen.

We starten met een MINDFUL WALK. Laurens begeleidt ons om al onze zintuigen in te zetten tijdens een wandeling in stilte. Hij helpt ons om onze gedachten los te laten en heel bewust bezig te zijn met wandelen. Wat we voelen, ervaren, proeven, ruiken, ... Al onze zintuigen worden geprikkeld en we worden ons bewust van alles wat zich aandient. Een mindful wandeling is wandelen en mediteren tegelijk. Het resultaat is dat ons stressniveau drastisch daalt en onze creativiteit een boost krijgt.

Onderweg nemen we even de tijd om te reflecteren over de wandeling en gaan we onder  begeleiding van Sandra onszelf coachen. Dankzij visualisatie-oefeningen, leert Sandra ons hoe we een ander perspectief kunnen krijgen op een uitdagende situatie. We leren de uitdaging te transformeren naar iets positiefs. Het perfecte recept voor nieuwe (soms verrassende) inzichten!Contacteer ons
Top