Suggesties.

Zin in een weekend vol culinaire, recreatieve en sportieve sensatie? Onze suggesties van het huis staan garant voor een uniek verblijf waar samen zijn en plezier maken centraal staan.
Ontdek ze hier.

Suggesties van het huis

Onze suggesties van het huis zijn thema-verblijven die van A tot Z georganiseerd zijn rond een evenement. Samen beleven we een leuk weekend onder gelijkgestemden. Het enige wat we vragen is dat je houdt van actieve vrijetijdsbesteding in groep en van af en toe verrast te worden.

Voor deze actieve belevingsweekends ruimen de verhuur-formules plaats voor georganiseerde programma's. Centraal staat een lokaal evenement waar we een mooi gebalanceerd verblijf aan koppelen. Deze formules zijn niet alleen van sportief-recreatieve aard, we zorgen ook voor culinair vermaak en enkele leuke animaties. En we houden ook rekening met mogelijke diversiteit van de groep.

Inschrijven kan als koppel, samen met enkele bevriende koppels of met vrienden. We trachten uiteraard alle kamers volzet te krijgen (minimaal 2 personen). Ben je alleen, zorg dan voor één of twee kamergenoten. Volzet is volzet! Maar geen nood, blijf onze jaarkalender actief volgen en dan vinden jullie zeker de weg naar onze volgende 'Suggesties van het Huis'.

Fiets- & Wandelweekend

Uur Activiteit
18:00 Ontvangst - Check-in - Apero & Diner
Uur Activiteit
09:00 Ontbijt/brunch
11:00 Fiets- & Wandeltocht met begeleiding (lunch op locatie)
16:00 Free time - optie wellness & massage
20:00 Apero & Diner-time
Uur Activiteit
09:00 Ontbijt/brunch
11:00 Fiets- & Wandeltocht met begeleiding (lunch-pakket)
15:00 Free-time & Taart op de Kaart!
18:00 Adieu... met een drankje en mooie herinneringen!

We nodige onze actieve sympathisanten die graag in de buitenlucht vertoeven, uit voor ons 1é FIETS- & WANDELWEEKEND bij Au rythme de Belvaux.

Een 3- of 2-daags verblijf vol van inspanning, ontspanning, amusement en culinair vermaak. Kortom, een absolute aanrader voor elke sportieve recreant.

All-in formule (inclusief drank) aan slechts €390 per koppel (2 overnachtingen) en €295 per koppel (1 overnachting) 

Inbegrepen

ontbijt, lunch en diner
gebruik van alle faciliteiten 
deelname aan alle activiteiten & begeleidingContacteer ons
Top